Training: Onderhouds- en opfris trainingen

Trainingen met trainingsacteurs zijn succesvol. Uit ervaring weten wij dat onze trainingen sterk in herinnering achterblijven.

Opfrissen met actuele kennis

Trainingen met trainingsacteurs zijn succesvol. Uit ervaring weten wij dat onze trainingen sterk in herinnering achterblijven. Toch wilt u dat u en uw medewerkers of collega’s zo nu en dan een onderhoudstraining krijgen. Zo kan de basiskennis goed bijblijven en leert men nieuwe en actuele informatie over het gekozen onderwerp.

De onderhouds- en opfris trainingen van Buro Acting beginnen met toetsen van huidige kennis waarna we deze op levendige wijze weer opfrissen. Wij gaan voor een unieke herbelevenis. De onderhouds- en opfris training is een training vol energie die op een enthousiaste en actieve manier wordt overgebracht. Door actieve participatie in de training wordt snel vergeten dat het om een onderhouds- en opfris training gaat. Deelnemers gaan naar huis met nieuwe energie, kennis en een sterke herinnering rijker.

Methodieken

Tijdens de onderhouds- en opfris trainingen kunnen verschillende methodieken worden toegepast. Afhankelijk van de gewenste resultaten, doelstellingen en het lespakket wordt gekozen voor de juiste trainingsacteur en trainer. Voorbeelden van de methodieken die door hen worden ingezet zijn onder andere maar niet beperkt tot; Frustratie en instrumentele agressie, a-b-c-d gedrag, verbale judo, Roos van Leary en de-escalerend optreden, contact maken, assertiviteit, sensitiviteit, zelfreflectie, communicatie in sales, persoonlijk leiderschap en DISC-persoonlijkheidsanalyse.

Voor wie

Organisaties die op zoek zijn naar een partner voor (onderhouds) trainingen op gebied van personeel en organisatie. Opdrachtgevers waar wij deze trainingen vaak voor toepassen zijn; Dienst Justitiële Instellingen, gevangeniswezen, detentiecentra, gemeenten, ziekenhuizen, scholen, supermarkten, parkeerbeheer en vervoersbedrijven.

Trainingen

1) Emotie en Agressie

In deze onderhouds- en opfris training staat omgang met agressie en emotie centraal. De volgende onderdelen komen aan bod in onze training ‘Emotie & Agressie:

  • Zelfcontrole-oefeningen
  • Professioneel handelen bij agressie
  • Spanningscontrole
  • Emotie & Agressie
  • 4 b’s van emotie; Boos, Bang, Blij, Bedroefd
  • Empathie
  • De kracht van stilte (LSD, KD)

Meer trainingen