Coaching voor jongeren

Verantwoordelijk voor eigen keuzes

Maak jongeren door zelfreflectie en bewustwording verantwoordelijk voor hun eigen keuzes. Zo leren ze beter omgaan met spanningen en agressie. Buro Acting maakt hiervoor gebruik van motivational interviewing en mindfulness. Tijdens onze coaching sessies wordt er met plezier gewerkt aan het oplossen van persoonlijke problemen en het behalen van persoonlijke doelen. Hierbij zetten wij humor en creativiteit in om jongeren in beweging te brengen.

Coaching bij Buro Acting verbetert sociale vaardigheden, geeft jongeren meer eigenwaarde en zelfwaardering en helpt hen bij keuzes maken voor een vervolgopleiding of baan.

Bij jongerencoaching kan er afhankelijk van het programma en de wensen van de opdrachtgever ook met trainingsacteurs worden gewerkt.

coach-jongerencoaching-amstelveen-amsterdam

Methodieken

Wij passen tijdens onze jongerencoaching verschillende methodieken toe. Afhankelijk van de gewenste resultaten en doelstellingen wordt gekozen voor de juiste coach. Voorbeelden van de methodieken die door hen worden ingezet zijn onder andere maar niet beperkt tot; Frustratie en instrumentele agressie, a-b-c-d gedrag, verbale judo, motiverende gespreksvoering en mindfulness.

Voor wie

Opdrachtgevers waar wij jongerencoaching vaak voor toepassen zijn; scholen, gemeenten, ziekenhuizen en particulieren.

Inhoud

Tijdens de coaching sessies leren wij jongeren vanuit eigen kracht te denken en handelen. Waar liggen jouw talenten en welke problemen houden je tegen de volgende stap te zetten? De volgende onderdelen komen aan bod tijdens jongerencoaching van Buro Acting:

Bewustzijn:

 • De kracht van stilte
 • Concentratie oefeningen
 • Eet- en leefgewoontes
 • Openheid en eerlijkheid

Lichaamswerk:

 • Spanningscontrole oefeningen
 • Zelfcontrole
 • Ademhaling
 • Non-verbale houding

Sociale vaardigheden:

 • Verbale en non-verbale communicatie
 • Grenzen stellen
 • Afspraken en keuzes maken

Jongerencoaching is uit te breiden met ‘Coaching voor volwassenen (de ouders, begeleiders)’.

Ons aanbod jongerencoaching is er zowel voor groepen als individuele jongeren.

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

Interesse in ons coaching aanbod? Neem contact op.

Contact