Trainingsacteurs en bedrijfsacteurs

Een blijvende indruk

Onze trainingsacteurs en bedrijfsacteurs gedragen zich als cliënten, collega’s of opdrachtgevers. Doelgericht wordt er met persoonlijke aandacht samengewerkt om de gewenste resultaten en veranderingen in jouw team of organisatie te bereiken. Hierbij is ons doel om middels levensechte situaties een blijvende indruk achter te laten van hoe de communicatie anders of beter kan.

Bekijk hier een deel van onze trainingsacteurs en bedrijfsacteurs. Ben je benieuwd naar het actuele aanbod of een specifieke trainingsacteur of bedrijfsacteur? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Diversiteit en professionaliteit

Gecertificeerde trainingsacteurs en bedrijfsacteurs. Van jong tot oud, verschillende etniciteiten en expertises.

Rinco
RincoTrainer - Trainingsacteur
Voor mij is het heerlijk om met mensen naar hun manier van communiceren te kijken. En om dan samen te ontdekken hoe het anders kan. Niemand kan een ander opvoeden, maar gedrag beïnvloeden: dat kan wel. Daar heeft iedereen iets aan. Het leidt tot een betere manier van omgang met je omgeving. Lees meer..
Esther
EstherTrainer - Trainingsacteur
Als trainings- en bedrijfsacteur heb ik meer dan 20 jaar ervaring. Mijn achtergrond is een vierjarige acteurs opleiding. Als acteur, co-trainer en trainer maak ik gebruik van vele spelvormen en methodieken als Roos van Leary, Transactionele analyse, LSD, STAR, 4 G’s van feedback, ABCD agressie, DISC, Kolb.
Jacques-Hein
Jacques-HeinTrainer - Trainingsacteur
Als trainingsacteur in de zakelijke dienstverlening en non-profitsector ben ik gespecialiseerd in sales- en netwerktrainingen. Het mijn passie om – in samenwerking met de trainer – de cursist te laten ervaren hoe zijn houding en gedrag zijn en wat nodig is om zijn vaardigheden te verbeteren.

Meer informatie nodig?

Neem contact op
Alexandra
AlexandraTrainingsacteur
Alles wat je nodig hebt om contact te maken, zit al in je. Je moet er alleen zelf bij leren komen. Ook in een moeilijke situatie, zoals een belangrijke presentatie of een conflict met je collega, kun je de kracht en het talent ontwikkelen om verbinding aan te gaan. Met mijn ruime acteerervaring neem ik deelnemers op een veilige manier mee in zulke situaties en leer ik ze om te gaan met de interne factoren die hen hinderen. Ik help vanuit kracht en positiviteit relaties aan te gaan.
Ella
EllaTrainingsacteur
Als trainingsacteur zie ik mezelf als levend oefenmateriaal. Ik train professionals en studenten die zichzelf willen scherpen in hun communicatievaardigheden. Mijn specialismen zijn: gesprekstechnieken, moedig leidinggeven, verzuimmanagement, assessments, training op weerbaarheid, talent-herkenning. Ervaring met o.a: Roos van Leary, DISC, STARR, LSD, Kernkwadranten, SMART, 4G’s, NOAM,TA, Enneagram
Karim
KarimTrainingsacteur
Als trainingsacteur neem ik deel in trainingen voor Communicatieve vaardigheden, Interculturele communicatie, Omgaan met agressie, Onderhandelingsvaardigheden, Psychopathologie & verslaving. Hierbij gebruik ik onder andere; ABCD-gedrag, Communicatiestijlen, Frustratie; instrumenteel, willekeurige agressie, IK-boodschap, Roos van Leary, Feedback in de rol/uit de rol, Helicopterview, Improvisatie / Theatersport.

Meer informatie nodig?

Neem contact op
Arno
ArnoTrainingsacteur
Behalve crisiscommunicatie en opvang- en nazorg, liggen mijn kwaliteiten op het gebied van “psycho-pathologie”. Ik kan snel een vertaalslag maken naar een persoon met een psychische stoornis en iemand met een persoonlijkheidsstoornis. Ik heb een aantal jaren in de psychiatrie gewerkt en heb uiteenlopende mensen met ziektebeelden mogen observeren.
Monica
MonicaTrainer - Trainingsacteur
Als trainingsacteur ondersteun ik bij ontwikkelen van coaching vaardigheden, Interculturele Communicatie, Mediation, Psychopathologie en verslaving.
Methodieken: LIFO, TA, RET, Enneagram, Crucial Conversations en meer.
Bart
BartTrainingsacteur
Reeds tien jaar word ik als trainingsacteur ingezet in trainingen met betrekking tot omgaan met spanning, emotie, agressie, conflicthantering, slecht nieuws, weerbaarheid, weerstand, assertiviteit, overval en geweld.

Meer informatie nodig?

Neem contact op
Martine
MartineTrainingsacteur
Hoe kunnen wij als mensen anders met elkaar omgaan zodat we elkaar beter begrijpen, beter kunnen luisteren? Hoe kunnen we leren assertiever te zijn, niet te oordelen en minder bang te zijn? Met mijn werk geef ik antwoord op deze vragen, door mensen authentiek en constructief te leren communiceren. Echtheid in communicatie is alleen te bereiken als mensen ook op individueel niveau aangesproken en geïnspireerd worden.
Perla
PerlaTrainingsacteur
Sinds 1997 werk ik als trainingsactrice in de profit en non-profit business. In agressietrainingen ben ik bekend met het ABCD-model en de spanningscontrole oefeningen. Naast het standaard rollenspel beoefen ik ook het hoefijzer, carrousel en het regiemodel. Ik ben bekend met diverse trainingsmodellen zoals o.a de Roos van Leary, Star, Situationeel leidinggeven, Kernkwadranten en de Communicatieladder.
Mark
MarkTrainingsacteur
Ik heb in de afgelopen 15 a 20 jaar in alle mogelijke trainingen gewerkt en daarmee een schat aan ervaring opgebouwd. Mijn expertise is agressie en geweld; uiteenlopend van lastig gedrag van klanten in bijv. supermarkten tot heftige trainingen op het gebied van crisissituaties zoals overval en gijzelingen al dan niet in combinatie met psychisch gestoord gedrag. In agressietrainingen werk ik vele jaren als zelfstandig trainer.

Meer informatie nodig?

Neem contact op
Farid
FaridTrainingsacteur
Ik ondersteun als trainingsacteur in trainingen voor de hulpverlening , het onderwijs en managementtrainingen. Focus ligt hierbij op omgang met emotie en agressie.
Su
SuTrainingsacteur
Als trainingsacteur ben ik gespecialiseerd in interculturele gesprekken, omgang met agressie en stress en sales. Ik train deelnemers met als doelen; Ontspanning, innovatie en inzicht.
Frank
FrankTrainingsacteur
Als trainingsacteur ben ik al sinds 1999 tot heden werkzaam. Mijn werkgebied is zowel commercieel als non-profit en overheid. Enkele voorbeelden van ervaring; Plannings-
Functionerings- Beoordelingsgesprekken, Commerciële vaardigheden, Opvang en nazorg na schokkende gebeurtenissen, Conflicthantering en meer..

Meer informatie nodig?

Neem contact op
Roel
RoelTrainingsacteur
Trainingsacteur met dertien jaar ervaring in het commerciële bedrijfsleven. Een groot voordeel is dat ik vele werksituaties in de praktijk heb ondervonden. Mijn zakelijke achtergrond stelt mij in staat om een rollenspel op maat uit te voeren. Ik speel graag in op de behoefte van de werknemer of leidinggevende als deze bijvoorbeeld een lastig gesprek of onderhandeling te wachten staat. De laatste jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in trainingen voor het hoger management.
Urias
UriasTrainingsacteur
Ik heb veel ervaring als senior-trainingsacteur bij zowel overheidsdiensten, non-profit organisaties als in het bedrijfsleven in binnen en buitenland. Ik begrijp snel welke gevoeligheden en spanningen er kunnen zijn binnen organisaties en welke verbeteringen op communicatief gebied er te halen zijn. Mijn ervaring deel ik met veel plezier tijdens rollenspellen, simulaties en andere werkvormen ik voor wordt uitgenodigd.
Andrea
AndreaTrainer (met paarden)
Ik beweeg mensen tot bewustwording van aanwezige talenten en energieën, maken van positieve keuzes en het handelen naar hun keuzes. Door het inzetten van paarden in onze trainingen vindt er een versneld ontwikkelproces plaats. Paarden geven je op een natuurlijke wijze inzicht in non-verbale communicatie, assertiviteit, creativiteit, probleemoplossend vermogen, leiderschap en vertrouwen.

Meer informatie nodig?

Neem contact op
Jeroen
JeroenTrainingsacteur
Mensen te laten ervaren dat ze krachtiger en effectiever kunnen handelen dan ze gewend zijn te doen. Dat is mijn insteek. Het vraagt van deelnemers dat ze uit hun comfort zone stappen en een andere (innerlijke) houding aannemen in de communicatie met anderen. Hiervoor een veilige maar toch uitdagende setting te creëren waarin de lat op de juiste hoogte ligt… en zeker niet te laag. Dat is mijn handelsmerk geworden na 15 jaar werk als trainings- en assessment acteur. Net als het precies afgestemd spelen van feedback waardoor deelnemers al tijdens simulaties leren te schakelen en hun aanpak bij te sturen.
Wilt
WiltTrainingsacteur
Acteur: Op een speelse en adequate manier aan de vraag van een deelnemer voldoen met spel en feedback is de uitdaging die ik graag aanga als trainingsacteur.

Trainer: Ik luister naar de groep, creëer openheid en veiligheid en ga dan met veel plezier samen aan de slag met het thema. Voor mij is een training geslaagd, wanneer de deelnemers aan het eind van de training zeggen dat ze iets hebben meegekregen waar ze na de training verder mee aan de slag gaan.

Regilio
RegilioTrainingsacteur
Ik maak jou graag bewust van het effect van jouw communicatie en gedrag. Met mijn jarenlange ervaring in communicatie -en agressietrainingen ben ik zeer goed in staat om een zeer realistisch en krachtig spel neer te zetten en jou te voorzien van sterke feedback. Mijn kracht zit in het contact maken met de cursisten en het creeren van een veilige sfeer. Hierdoor voel je je snel uitgenodigd om middels simulaties op onderzoek uit te gaan. Het resultaat hiervan is een groter bewustzijn, persoonlijke groei en effectievere communicatie.
Bert
BertTrainingsacteur
Persoonlijk streef ik ernaar steeds bewuster te zijn van mezelf, van mijn
handelen en mijn gedrag. Door op maat gedrag te leveren bij trainingen,
assessments of coachings merk ik dat iK kan bijdragen aan het vergroten
van bewustzijn van anderen. Ik zie het rollenspel als een onderzoek waar
ik de situatie ervaar vanuit de rol die mij gegeven wordt. Mijn feedback
bied ik om de ander inzicht te geven in de invloed die hij of zij op mij
heeft. Ook bij assessments is mijn gedrag een uitnodiging aan kandidaten
om te laten zien wat ze in huis hebben. Als ik zie dat iemand tot een
nieuw inzicht is gekomen, is mijn missie geslaagd.
Herman
HermanTrainingsacteur
Gedrag interesseert mij. Tot welk gedrag zijn we sneller geneigd: tot impulsief gedrag of weloverwogen gedrag en waarmee bereiken we ons doel sneller? Vragen waarvoor zelfinzicht nodig is en waarbij we vooral moeten leren omgaan met onze eigen spanning. Mijn expertise als trainingsacteur is dat ik gevraagd gedrag snel kan vormgeven en kan
inzetten om de vaardigheden van de cursist te verbeteren in diverse trainingen als: agressietrainingen via het ABCD model, managementtrainingen, assessments en theaterinterventies voor zowel profit als non profit organisaties.
Hallo,
Hallo,Ben jij onze nieuwe acteur?
Buro Acting biedt een divers en bont gezelschap van trainings- en bedrijfsacteurs. Onze acteurs zijn afkomstig uit alle delen van het land en hebben verschillende culturele achtergronden en expertises. Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team met professionals. Buro Acting biedt jou de mogelijkheid in contact te komen met leuke en uitdagende opdrachtgevers, andere acteurs en verder te groeien middels trainingen en workshops in ons vakgebied. Aarzel niet en neem vandaag contact op als je vindt dat ook jij op deze pagina thuis hoort.

Kom meer te weten over onze trainingsacteurs.

Neem contact op