Coaching

Uit eigen ervaring en na vele opleidingen te hebben volbracht weten wij hoe waardevol het kan zijn een persoonlijke coach als begeleider te hebben.

De volgende stap

Uit eigen ervaring en na vele opleidingen te hebben volbracht weten wij hoe waardevol het kan zijn een persoonlijke coach als begeleider te hebben. Rinco, coach, oprichter en eigenaar van Buro Acting biedt al jaren deelnemers van zijn trainingen individuele coaching. Rinco is Mindfulness coach, lid van de Ethische kring voor coaches en biedt met zijn rijke levenservaring een sterke basis om andere mensen te begeleiden de volgende stap te zetten.

Rinco coacht zowel volwassenen als jongeren. Coaching van volwassenen en jongerenbegeleiding is er voor individuele personen en groepen. 

Verbetering en verandering

De stap een coach in te schakelen komt vaak op een moment dat iemand op zoek is naar verbetering van gezondheid, leven en of werkende leven en open staat voor verandering. Op zo’n moment heb je iemand nodig die jou daarbij helpt en op professionele wijze begeleidt zodat je er niet alleen voor staat.

Ben je op zoek naar verbetering en verandering, voor je organisatie, je collega’s of jezelf? Overweeg dan coachingsgesprekken met Rinco. Tijdens deze gesprekken maakt hij gebruik van mindfulness en motiverende gespreksvoering, lichaamswerk en ademhalingsoefeningen. Hij je leert je vanuit je eigen kracht te denken en doen en begeleidt en helpt je met plezier de volgende stap in je leven te maken!

Wil je meedoen aan de Zweethut op 1 juni 2024? Je kunt je nu aanmelden!