Coaching

De volgende stap

Uit eigen ervaring en na vele opleidingen te hebben volbracht weten wij hoe waardevol het kan zijn een persoonlijke coach als begeleider te hebben. Rinco, coach, oprichter en eigenaar van Buro Acting biedt al jaren deelnemers van zijn trainingen individuele coaching. Rinco is Mindfulness coach, lid van de Ethische kring voor coaches en biedt met zijn rijke levenservaring een sterke basis om andere mensen te begeleiden de volgende stap te zetten.

Rinco coacht zowel volwassenen als jongeren. Coaching van volwassenen en jongerenbegeleiding is er voor individuele personen en groepen. Naast Rinco biedt Buro Acting de mogelijkheid ook met andere coaches uit ons portfolio kennis te maken.

coach-volwassenencoaching-amstelveen-amsterdam

Verbetering en verandering

De stap een coach in te schakelen komt vaak op een moment dat iemand op zoek is naar verbetering van gezondheid, leven en of werkende leven en open staat voor verandering. Op zo’n moment heb je iemand nodig die jou daarbij helpt en op professionele wijze begeleidt zodat je er niet alleen voor staat.

Ben je op zoek naar verbetering en verandering, voor je organisatie, je collega’s of jezelf? Overweeg dan coachingsgesprekken met Rinco. Tijdens deze gesprekken maakt hij gebruik van mindfulness en motiverende gespreksvoering, lichaamswerk en ademhalingsoefeningen. Hij je leert je vanuit je eigen kracht te denken en doen en begeleidt en helpt je met plezier de volgende stap in je leven te maken!

Coaching voor jongeren
Coaching voor volwassenen

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

Op zoek naar een professionele en ervaren coach? Neem contact op.

Contact