Workshops

Voor organisaties en professionals

Onze workshops zijn er voor organisaties en professionals die de kracht en resultaten van trainingsacteren zelf willen ervaren. Hoe werkt communicatie en hoe communiceer jij? Dit wordt pas echt goed merkbaar als je met je neus op de feiten wordt gedrukt. Onze workshops zijn hiervoor de uitgelezen manier. Humor, gezelligheid en een ontspannen omgangsvorm staan centraal. Op laagdrempelige wijze werk je samen of als individu aan persoonlijke en professionele groei. Direct merkbaar resultaat en een basis voor verbetering van de communicatie op lange termijn.

workshop-training-bedrijfsacteur

Organisaties: Teams en leidinggevenden

Onze workshops zijn er voor leidinggevenden en teams. Focus ligt hierbij op de basiscommunicatie en contact maken. Tijdens de workshops leren teams op speelse wijze om te gaan met spanning, bewustzijn en komen daarmee in hun eigen kracht te staan. Leidinggevenden leren contact aan te gaan middels oprechte interesse, vrij van oordeel te denken en met respect te handelen. Hoe zet je iemand in zijn kracht en wat levert het op? Bekijk de workshops voor leidinggevenden en teams. Deze workshops kunnen op maat en gecombineerd worden geleverd. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Workshop Basiscommunicatie Teams
Workshop Contact maken Leidinggevenden
Workshop Omgaan met spanning

Professionals: Trainingsacteren voor beginners en gevorderden

Beginnende en ervaren trainingsacteurs kunnen bij Buro Acting middels onze workshops ervaring opdoen en delen met andere professionele acteurs en collega’s uit het vakgebied. Onze workshops in verschillende niveaus bieden uitdagende lesstof. Middels gebruik van verschillende methodieken en werkvormen wordt je waardevolle kennis uit de praktijk bijgebracht. Theorie en praktijk komen aan bod, de workshops zijn vooral praktijkgericht omdat hier voor onze gezamenlijke opdrachtgevers het grootste voordeel te behalen valt. Bekijk de workshops en neem contact met ons op voor meer informatie.

Workshop trainingsacteur niveau: beginner
Workshop trainingsacteur niveau: gevorderd
Workshop trainingsacteur: assessments

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen