Ondernemer van het jaar 2019 - 2020 Amstelveen
-in de categorie ZZP

Ondernemersvereniging Amstelveen organiseerde i.s.m. de Gemeente Amstelveen de Ondernemer van het Jaar verkiezing. Na het voltooien van een aantal opdrachten, overleggen van financiële gegevens en pitchen voor de vakjury, werd op 15 november 2019 tijdens de Grande Finale de prijswinnaars bekend gemaakt.

> JURY RAPPORT: 25 jaar geleden vond Rinco zijn passie door zijn acteeropleidingen en het geven van trainingen aan Bedrijven, Corporaties en Instellingen.


> Hij heeft maandelijks zo’n 60 andere trainingsacteurs aan het werk. Op dit moment zijn trainingen op het gebied van Preventie en “Controle over jezelf” de trend. Buro Acting past zich aan aan die markt vraag en lanceert eigen trainingen die een unieke combinatie van Agressietraining en Zelfbewustwording zijn. Daarnaast weet deze ondernemer als geen ander hoe medewerkers, in zeer specifieke branches als Gevangenissen en Beveiliging, te trainen om om te gaan met Emotie en Agressie bij dramatische situaties als Calamiteiten of Overvallen.

> De jury ziet in hem een energieke, self-made rasondernemer. Plannen zat, bij deze bevlogenAmstelvener, maar hij maakt ze ook waar. En dat doet hij zeker niet onverdienstelijk, met eenbovenmodale jaaromzet en tientallen andere zzp-ers die hij maandelijks aan het werk houdt enwaardoor hij zijn klanten nooit teleurstelt. Zijn maatschappelijke betrokkenheid, o.a. door hetgeven van gratis trainingen op Amstelveense scholen en als voorzitter van een AmstelveenseBasketbalclub, maakt hem volgens de jury een opmerkelijke ZZP-er in de verkiezing.

> JURYRAPPORT – DE WINNAAR IS: De jury heeft hiertoe besloten omdat deze ondernemer zich ten opzichte van de andere genomineerden onderscheidt door als zzp-er 60 andere zzp-ers om zich heen te verzamelen om zo altijd te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Zijn trainingen hebben maatschappelijke impact in branches waar medewerkers onder druk komen te staan. Hij doet dat op een energieke manier, met aandacht voor de problematiek zoals agressie op werkvloer. Hij is eenrasondernemer.

Wil je meedoen aan de Zweethut op 1 juni 2024? Je kunt je nu aanmelden!