Trainingsacteurs voor assessments en rollenspellen

Identiteit en competentie

Met behulp van rollenspellen tijdens assessments krijg je snel en doeltreffend inzicht in het karakter en de eigenschappen van een persoon. Hoe gaat hij om met stress of persoonlijke kritiek? Is hij of zij gesneden voor deze baan en zo ja waar blijkt dat uit? De acteurs van Buro Acting creëeren de ruimte waarin de kandidaat zijn of haar vaardigheden kan tonen. Dat kunnen bijvoorbeeld onderhandelingsvaardigheden, klantgerichtheid of sensitiviteit zijn. We leveren ons rollenspel voor assessments altijd op maat; toegespitst op het niveau van de individuele kandidaat. Hierbij kijken wij naar de identiteit en ervaring van de acteur en de gewenste competenties voor de vacature.

Acteurs van Buro Acting werken middels duidelijke communicatie samen met de assessment psycholoog en of trainer. Zij vertellen wat het gedrag van de kandidaat met hem of haar deed, en waarom de acteur zo reageerde. Feedback wordt gegeven in de ik-vorm.

Voor wie

Opdrachtgevers waar wij acteurs voor assessment rollenspellen aan leveren zijn; Assessment en training bureaus, Zorg, Food, Transport, Overheid en semi-overheid, Luchtvaart en Retail.

Assessment acteurs

De trainingsacteurs die wij inzetten voor rollenspellen in assessments zijn daarvoor speciaal bij ons getraind. Elke assessment acteur heeft zijn eigen set van expertises en ervaringen. Vaak hebben zij in de sector gewerkt waar de kandidaat ook in terecht komt. Zij snappen en spreken het jargon en zetten zichzelf professioneel neer als collega, opdrachtgever, klant of client.

De trainingsacteurs van Buro Acting zijn allen:

  • Creatief; Creëeren de juiste omgeving voor de kandidaat.
  • Professioneel; Hebben kennis en werkervaring in het vakgebied en zijn professioneel acteur.
  • Representatief; In gewenste stijl gekleed.
  • Communicatief; Spreken de taal, vakjargon en communiceren duidelijk met de trainer en psycholoog.
  • Toegankelijk; Prettig om mee te samen te werken en goed bereikbaar.

Onze acteurs zijn meertalig, multi-cultureel en werken door heel Nederland