Over BuroActing

Buro Acting is een trainingsacteursbureau. Met trainingsacteurs en bedrijfsacteurs geven wij trainingen op gebied van activering, sociale zekerheid, weerbaarheid en handhaving. Daarnaast worden wij ingezet voor assessments en andere rollenspellen.

Onze praktijkgerichte trainingen, workshops en coaching helpen organisaties beter communiceren. Humor, gezelligheid en een ontspannen omgangsvorm staan daarbij centraal.

Historie

In 1993 startte Rinco van der Baan Buro Acting, een trainingsacteursbureau dat acteurs inzet voor trainingen. In eerste instantie werd Rinco vooral ingehuurd door andere trainingsbureaus, sinds 2007 is hij gecertificeerd trainer en leidt hij nieuwe trainers op. Buro Acting is daarmee uitgegroeid tot een groot professioneel netwerk van trainers en trainingsacteurs en bedrijfsacteurs. Het begon met trainingen in basiscommunicatie en klantgericht communiceren. Met de jaren is het aanbod van Buro Acting breder en dieper geworden. Wij zijn een groot aanbieder van trainingen in omgang met agressie; naast retail en medewerkers van justitie bereiden we zelfs NGO’s voor op gijzelingen en ontvoeringen. Trots zijn wij op onze opdrachtgevers als Dienst Justitiële Inrichtingen, Centre for Safety and Development, Radar Vertige, OVD, Maxxecure, Ebbinge, Lokaal 58, Ahold, Action, AKO, Connexxion en diverse gemeenten. Rinco “Met Buro Acting wil ik met mensen naar hun manier van communiceren kijken. En dan samen ontdekken hoe het anders kan. Niemand kan een ander opvoeden maar gedrag beïnvloeden: dat kan wel. Daar heeft iedereen iets aan. Het leidt tot een betere manier van omgaan met je omgeving.”

Partners

Sinds het begin van Buro Acting werken wij samen met professionele trainingsbureaus en andere gewaardeerde partners. Zij zetten ons in voor het vinden en bieden van de juiste trainingsacteurs, bedrijfsacteurs en trainers. Partner worden van Buro Acting? Neem contact op.

Locaties

Buro Acting werkt door heel Nederland en op verschillende trainingslocaties. Hierbij wordt altijd gekeken naar de behoefte en doelstelling van de opdrachtgever en deelnemers. Wij trainen zowel bij jou op de werkvloer als op originele locaties. Denk aan een boerderij, manege maar ook de meest innovatieve kantoorgebouwen, trainings- en presentatieruimtes. Ons aanbod is divers en voor ieder wat wils.

Maatschappelijk betrokken

Op lokaal niveau is Buro Acting nauw betrokken bij Ondernemersvereniging Amstelveen. Wij zijn al meer dan 10 jaar lid en ondernemer van het jaar categorie zzp 2020-2022. Onze kennis delen wij graag met de leden. Regelmatig geven wij de vereniging een workshop en delen daarbij onze kennis met gepast enthousiasme.

Certificering

Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm, om deze te handhaven en uit te dragen naar opdrachtgevers en binnen de branche hebben wij ons aangesloten bij brancheverenigingen en zijn wij door verschillende instituten gecertificeerd als beroepstrainers, coaches en trainingsacteurs.
Wil je meedoen aan de Zweethut op 1 juni 2024? Je kunt je nu aanmelden!