Met ‘Theater op maat’ biedt Buro Acting unieke theaterconcepten voor evenementen. Door trainingsacteurs of bedrijfsacteurs in te zetten op evenementencreëren wij een memorabele en blijvende herinnering bij de bezoekers van uw evenement. 

Uit het niets komen er een stel onbekende mensen uw evenement binnen gelopen. Dit zijn niet zomaar bezoekers; het blijken trainingsacteurs te zijn! Als verrassing voor het publiek komen zij uw evenement binnen en geven een geheel in scene gezet optreden. Niet zomaar een optreden maar een theater waar ook het publiek in participeert. Waar een belangrijke boodschap in is verweven of waarbij wordt gewerkt aan teamverband en interne communicatie. Bovenal een optreden waar de energie bruist, waar men wordt geprikkeld en wordt uitgedaagd. 

Uw wensen en doelen

De workshop ‘Theater op maat’ is niet voor niets ‘op maat’. Buro Acting biedt met een diversiteit aan acteurs, methodieken en thema’s een breed scala van theater. Theater voor organisaties die hun personeel of klanten in het zonnetje willen zetten. Theater voor het versterken van de bedrijfscultuur en samenwerking. Vooropgesteld zijn uw wensen en doelen. Vanuit dit punt op de horizon bepalen wij samen met u de juiste invulling voor een succesvol theaterstuk.

Methodieken

Tijdens de workshop ‘Theater op maat’ worden verschillende methodieken toegepast. Afhankelijk van de gewenste resultaten en doelstellingen wordt gekozen voor de juiste trainingsacteurs en of trainers. Voorbeelden van de methodieken die door hen worden ingezet zijn onder andere maar niet beperkt tot; Rollenspellen, Regie Model (Theater), Actieve speelvormen, Contact maken, Klantgericht, Emotie, Agressie, Loonsom, Verzuim,Sollicitatie, Feedback, Indexering, Bijverkoop.

Voor wie

Opdrachtgevers waar wij deze trainingen vaak voor toepassen zijn; Zorginstellingen, schuldhulpverlening, gevangeniswezen, detentiecentra, gemeenten, ziekenhuizen, scholen, supermarkten, parkeerbeheer, vervoersbedrijven, retail, food.

Inhoud

Tijdens de workshop ‘Theater op maat’ wordt het publiek op verrassende wijze betrokken bij het thema van het evenement of een onderdeel daarvan. De acteurs benaderen op geheel eigen en open wijze de toeschouwer. Vrijblijvend maar uitgedaagd participeert het publiek mee en raakt verwikkelt in het thema.

Door luchtige onderwerpen aan te dikken en beladen onderwerpen te belichten met een lach sturen de acteurs op een workshop met lage drempel en hoog participatie gehalte. Het publiek vergeet even dat ze met acteurs aan het werk zijn en geven zich over aan het spel.

Uit de volgende opties kan de workshop ‘Theater op maat’ worden samengesteld. Staat uw idee er niet tussen? Samen met u maken wij nieuwe concepten.

Wil je meedoen aan de Zweethut op 1 juni 2024? Je kunt je nu aanmelden!