One day Retreat

Verdieping voor organisaties

Een cadeau aan jezelf en je team

Deze One day Retreat is speciaal ontwikkeld voor teams, bedrijven en organisaties. Ben je op zoek naar een eendaagse retraite voor je team? Buro Acting ontwikkelde speciaal voor teams tot 10 personen deze One Day Retreat van drie opeenvolgende workshops.

Workshops One day Retreat

1) Omgaan met emotie, agressie, spanning en stress

2) Ijsbad en ademsessie

3) Business yoga ‘Vergater met jezelf’

one day retreat buro acting

Workshop 1: Omgaan met emotie, agressie, spanning en stress

Doormiddel van zelfcontrole oefeningen leer je hoe je voor jezelf kunt zorgen. Je krijgt inzicht in hoe jij reageert als bepaalde situaties zich voordoen. Welke houding je aanneemt, wat en hoe je communiceert. Zo kun je aan de hand van levensechte situaties direct leren omgaan met jouw emotie, agressie, spanning en stress.

Tijdens de Workshop ‘Omgaan met spanning en stress’ komen de volgende aspecten aan bod:

 • Houding
 • Ademhaling
 • Spierspanning
 • Gedachten sturing & focus
 • Stemgebruik & klank

Deze workshop geeft handvatten voor zowel werk- als privé-situaties. Tijdens de Workshop ‘Omgaan met spanning’ leer je hoe je spanningen kunt voorkomen en bij jezelf en anderen kunt wegnemen.

buro-acting-ijsbad-sessie-wim-hof-method

Workshop 2: Ijsbad en ademsessie

We worden vaak op de proef gesteld. In situaties op het werk, thuis en op straat. Hoe we hier mee omgaan hebben we zelf in de hand. Middels het trainen van je ademhaling, focus en bewustzijn leer je tijdens deze workshop je eigen grenzen daarin te verleggen. Om je voor te bereiden op de ijsbadsessie word je middels yoga- en ademhalingstechnieken geleerd hoe je kalm en bewust met je lichaam kan omgaan.

Tijdens de Workshop ‘Ijsbad en ademsessie’ komen de volgende aspecten aan bod:

 • Ademhaling
 • Yoga oefeningen
 • Gedachten sturing & focus
 • Bewustzijn
 • Luisteren en waarnemen

Een ijsbad nemen bevordert de aanmaak van endorfine en heeft een positieve invloed op je immuunsysteem. Het is niet alleen gezond voor je lichaam, ook mentaal knap je er van op.

One-Day-Retreat-Amsterdam-Amstelveen-Buro-Acting-business-yoga

Workshop 3: Business yoga ‘Vergater met jezelf’

Vergader met jezelf is een kort moment in je werkdag waarbij je al je aandacht aan jezelf gunt. Je kijkt naar je houding, adem, spierspanning en concentratievermogen. Tijdens de workshop ‘Vergader met jezelf’ sta je stil bij wat er speelt, bewust en onbewust. Als in een goed gesprek met jezelf.

Vergater met jezelf is een gestructureerde meditatie volgens de NineMinMax® methode;

 • De NineMinMax® methode is een krachtige serie van drie keer drie thema oefeningen.
 • Een thema is bijvoorbeeld ‘weg met stress’, ‘bewust leiderschap’ of ‘balans werken en vrije tijd’.
 • Een volledige NineMinMax® duurt minimaal 15 en maximaal 45 minuten.

One-Day-Retreat-Amsterdam-Amstelveen-Buro-Acting-ademsessie

De effecten van deze One day Retreat

Voor jou

 • Een meer flexibele rug, Je gaat je gezonder voelen.
 • Versterking van je zenuwen en betere omgang met werkdruk.
 • Verbetering van je ademhaling waardoor je meer rust en balans ervaart.

Je team

 • Verbetering in kwaliteit bij contact. Luisteren en communicatie versoepelt.
 • Ieder neemt op een constructieve manier zijn eigen verantwoordelijkheid.
 • Hogere productiviteit door het beter aangeven van grenzen.

De organisatie

 • Iedereen zit lekkerder in zijn vel. Minder ziekte en afwezigheid.
 • Omdat ieder weet wat hij wil en zichzelf durft te laten zien verbeteren de resultaten.
 • Aantrekkelijker voor medewerkers en klanten door meer enthousiasme over het werk.

Locatie: Zwier Vinkeveen

Een heerlijke locatie om aan jezelf en je team te werken. Bij Zwier is over alles goed nagedacht en dat merk je. Zoals Zwier het zelf omschrijft; “Zwier geeft Bewust Zijn. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. De inspirerende locaties zorgen voor focus en verbinding.”

zwier one day retraite locatie amsterdam

zwier one day retreat locatie amsterdam

Meer info over deze geweldig mooie locatie voor onze One Day Retreat

Iedere workshop duurt gemiddeld 2 uur. Deze kunnen in combinatie met elkaar worden afgenomen. Catering en locatie omgeving Amstelveen of in goed overleg elders in het land. Een unieke en onvergetelijke One day Retreat voor jou en je team. Vraag nu meer informatie aan. We horen graag van je.

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

Interesse in een One day retreat voor jou en je team?

Neem contact op