Workshop: Vergader met jezelf

Bewuste break

Vergader met jezelf is een kort moment in je werkdag waarbij je al je aandacht aan jezelf gunt.  Je kijkt naar je houding, adem, spierspanning en concentratievermogen. In een Vergadering met Jezelf sta je stil bij wat er speelt, bewust en onbewust. Als in een goed gesprek met jezelf.

Vergaderen met jezelf is een gestructureerde meditatie volgens de NineMinMax® methode;

 • De NineMinMax® methode is een krachtige serie van drie keer drie thema oefeningen.
 • Een thema is bijvoorbeeld ‘weg met stress’, ‘bewust leiderschap’ of ‘balans werken en vrije tijd’.
 • Een volledige Vergadering met Jezelf duurt minimaal 25 en maximaal 45 minuten.

De effecten

Voor jou

 • Een meer flexibele rug, Je gaat je gezonder voelen.
 • Versterking van je zenuwen en betere omgang met werkdruk.
 • Verbetering van je ademhaling waardoor je meer rust en balans ervaart.

Je team

 • Verbetering in kwaliteit bij contact. Luisteren en communicatie versoepelt.
 • Ieder neemt op een constructieve manier zijn eigen verantwoordelijkheid.
 • Hogere productiviteit door het beter aangeven van grenzen.

De organisatie

 • Iedereen zit lekkerder in zijn vel. Minder ziekte en afwezigheid.
 • Omdat ieder weet wat hij wil en zichzelf durft te laten zien verbeteren de resultaten.
 • Aantrekkelijker voor werknemers en klanten door meer enthousiasme over het werk.

vergader-met-jezelf-workshop-training

Samenwerking

De NineMinMax® methode is ontwikkeld door Sat Kirtan Kaur Khalsa. Zij geeft Business Yoga  gebaseerd op de Kundalini yogaleer. Eigenaar Rinco van Buro Acting is zakenpartner van Sat Kirtan en haar team van trainers en experts. Ook is hij opgeleid door Sat Kirtan als NineMinMax® trainer. Het team van Vergader met Jezelf zet zich met liefde in voor duurzame inzetbare, gezonde en vitale medewerkers die met plezier werken en zo een bijdrage leveren aan zichzelf, hun organisatie en de samenleving.

Sat Kirtan Kaur Khalsa
Sat Kirtan Kaur KhalsaOprichtster & auteur
Eind 2004 kwam Kundalini Yoga op mijn pad en nadat ik 3 weken dagelijks de oefeningen deed en de mantra’s zong, waren mijn chronische RSI klachten verdwenen.

Mijn eerste studenten waren mijn collega’s en op een regenachtige dag besloten we de les op kantoor te doen. Zo is het zaadje van de Business Yoga in mij geplant.

Sinds 2008 volg ik mijn hart en geef ik Business Yoga lessen, op kantoor, online en schrijf ik boeken over hoe je op je werk kan ontspannen. Ik heb daarvoor de NineMinMax® methode ontwikkeld: totaal ontspannen, opladen en jezelf weer in balans brengen door slechts 3 oefeningen te doen van elk 3 minuten. Deze oefeningen zijn gebaseerd op de 9 Minutes meditations.

In mijn boek ‘Vergader met Jezelf’ heb ik een Kundalini Yoga kriya (een specifieke set van oefeningen) vertaald naar een vergadering, een Vergadering met Jezelf.

Ik zag de overeenkomsten tussen wat je in een ‘normale’ vergadering doet en wat je in een ‘normale’ Kundalini Yoga les doet en heb deze twee aan elkaar gekoppeld.

Mijn missie is om jou te inspireren jezelf de hoogste prioriteit te geven, de vergaderingen met jezelf serieus te nemen en je te verbinden met dat wat er in jou leeft, zodat jij het lef hebt dat te doen, waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Als ik het doe en kan, kun jij het ook!

Meer informatie en kennis over de workshops kun je vinden op: VergaderMetJezelf.nl

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

Vergader met jezelf proberen ? Neem contact met ons op.

Contact