Workshop: Assessment Acteur, acteren in assessments

Ontdekken van competenties

Waar kan jij als trainingsacteur tijdens een assessment je spel op inzetten, hoe ga je te werk en wanneer schakel je door naar een volgend aandachtspunt? Tijdens deze workshop leer je verschillende fases in een assessment in te bouwen zodat de vereiste competenties bij de kandidaat worden belicht en kunnen worden beoordeeld. Je leert kandidaten uit te dagen middels verschillende gedragingen. Wat werkt voor jou en waarmee beweeg je een kandidaat mee te spelen. Benodigde kerncompetenties worden besproken en getraind tijdens rollenspelen. Er wordt geoefend met Feedback geven aan de psycholoog en of trainer.

assessment-acteur-training-amstelveen-amsterdam

Methodieken

Tijdens deze workshop kunnen verschillende methodieken worden toegepast en aangeleerd. Voorbeelden van de methodieken die worden ingezet zijn onder andere maar niet beperkt tot; Frustratie en instrumentele agressie, Spiegelen en reflecteren, a-b-c-d gedrag en Feedback geven.

Voor wie

Voor acteurs die in assessments als tegenspeler willen optreden ten behoeve van ontwikkelen van vaardigheden of selectie van vacature kandidaten.

Inhoud

De volgende onderdelen komen aan bod in onze workshop ‘Assessment Acteur, acteren in assessments’:
  • Waar ligt de essentie van een assessment
  • Verschillende gedragingen, stijlen en kunnen schakelen.
  • Fases in het assessment
  • Kerncompetenties
  • Rollenspelen
  • Feedback geven

Na deelname aan deze training kun je worden opgenomen in ons acteursbestand.

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Contact