Workshop: Theater op maat

Acteurs en theater voor events

acteurs-voor-bedrijfsevenement-events-training-personeel-theater-op-maat-2

Met ‘Theater op maat’ biedt Buro Acting unieke theaterconcepten voor evenementen. Door trainingsacteurs of bedrijfsacteurs in te zetten op evenementencreëren wij een memorabele en blijvende herinnering bij de bezoekers van uw evenement. 

Uit het niets komen er een stel onbekende mensen uw evenement binnen gelopen. Dit zijn niet zomaar bezoekers; het blijken trainingsacteurs te zijn! Als verrassing voor het publiek komen zij uw evenement binnen en geven een geheel in scene gezet optreden. Niet zomaar een optreden maar een theater waar ook het publiek in participeert. Waar een belangrijke boodschap in is verweven of waarbij wordt gewerkt aan teamverband en interne communicatie. Bovenal een optreden waar de energie bruist, waar men wordt geprikkeld en wordt uitgedaagd. 

Uw wensen en doelen

De workshop ‘Theater op maat’ is niet voor niets ‘op maat’. Buro Acting biedt met een diversiteit aan acteurs, methodieken en thema’s een breed scala van theater. Theater voor organisaties die hun personeel of klanten in het zonnetje willen zetten. Theater voor het versterken van de bedrijfscultuur en samenwerking. Vooropgesteld zijn uw wensen en doelen. Vanuit dit punt op de horizon bepalen wij samen met u de juiste invulling voor een succesvol theaterstuk.

Methodieken

Tijdens de workshop ‘Theater op maat’ worden verschillende methodieken toegepast. Afhankelijk van de gewenste resultaten en doelstellingen wordt gekozen voor de juiste trainingsacteurs en of trainers. Voorbeelden van de methodieken die door hen worden ingezet zijn onder andere maar niet beperkt tot; Rollenspellen, Regie Model (Theater), Actieve speelvormen, Contact maken, Klantgericht, Emotie, Agressie, Loonsom, Verzuim,Sollicitatie, Feedback, Indexering, Bijverkoop.

acteurs-voor-bedrijfsevenement-events-training-personeel-Theater-op-maat

Contact

Meer informatie of een offerte nodig?

Neem contact met ons op
Contact

Voor wie

Opdrachtgevers waar wij deze trainingen vaak voor toepassen zijn; Zorginstellingen, schuldhulpverlening, gevangeniswezen, detentiecentra, gemeenten, ziekenhuizen, scholen, supermarkten, parkeerbeheer, vervoersbedrijven, retail, food.

Inhoud

Tijdens de workshop ‘Theater op maat’ wordt het publiek op verrassende wijze betrokken bij het thema van het evenement of een onderdeel daarvan. De acteurs benaderen op geheel eigen en open wijze de toeschouwer. Vrijblijvend maar uitgedaagd participeert het publiek mee en raakt verwikkelt in het thema.

Door luchtige onderwerpen aan te dikken en beladen onderwerpen te belichten met een lach sturen de acteurs op een workshop met lage drempel en hoog participatie gehalte. Het publiek vergeet even dat ze met acteurs aan het werk zijn en geven zich over aan het spel.

Uit de volgende opties kan de workshop ‘Theater op maat’ worden samengesteld. Staat uw idee er niet tussen? Samen met u maken wij nieuwe concepten.

Opties

 • Actieve speelvormen
 • Agressie

 • Bijverkoop

 • Contact maken

 • Emotie

 • Feedback geven

 • Indexering

 • Klantgericht

 • Loonsom

 • Regie Model

 • Rollenspellen

 • Sollicitatie

 • Verzuim

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving