Training: Onderhouds- en opfris trainingen

Opfrissen met actuele kennis

Trainingen met trainingsacteurs zijn succesvol. Uit ervaring weten wij dat onze trainingen sterk in herinnering achterblijven. Toch wilt u dat u en uw medewerkers of collega’s zo nu en dan een onderhoudstraining krijgen. Zo kan de basiskennis goed bijblijven en leert men nieuwe en actuele informatie over het gekozen onderwerp.

De onderhouds- en opfris trainingen van Buro Acting beginnen met toetsen van huidige kennis waarna we deze op levendige wijze weer opfrissen. Wij gaan voor een unieke herbelevenis. De onderhouds- en opfris training is een training vol energie die op een enthousiaste en actieve manier wordt overgebracht. Door actieve participatie in de training wordt snel vergeten dat het om een onderhouds- en opfris training gaat. Deelnemers gaan naar huis met nieuwe energie, kennis en een sterke herinnering rijker.

opfris-training-onderhouds-training-emotie-agressie-trainingsacteur-trainingbureau-acteursbureau

Methodieken

Tijdens de onderhouds- en opfris trainingen kunnen verschillende methodieken worden toegepast. Afhankelijk van de gewenste resultaten, doelstellingen en het lespakket wordt gekozen voor de juiste trainingsacteur en trainer. Voorbeelden van de methodieken die door hen worden ingezet zijn onder andere maar niet beperkt tot; Frustratie en instrumentele agressie, a-b-c-d gedrag, verbale judo, Roos van Leary en de-escalerend optreden, contact maken, assertiviteit, sensitiviteit, zelfreflectie, communicatie in sales, persoonlijk leiderschap, DISC-persoonlijkheidsanalyse.

Voor wie

Organisaties die op zoek zijn naar een partner voor (onderhouds) trainingen op gebied van personeel en organisatie. Opdrachtgevers waar wij deze trainingen vaak voor toepassen zijn; Dienst Justitiële Instellingen, gevangeniswezen, detentiecentra, gemeenten, ziekenhuizen, scholen, supermarkten, parkeerbeheer, vervoersbedrijven.

Trainingen

1) Emotie en Agressie

In deze onderhouds- en opfris training staat omgang met agressie en emotie centraal. De volgende onderdelen komen aan bod in onze training ‘Emotie & Agressie’:

  • Zelfcontrole-oefeningen
  • Professioneel handelen bij agressie
  • Spanningscontrole
  • Emotie & Agressie
  • 4 b’s van emotie; Boos, Bang, Blij, Bedroefd
  • Empathie
  • De kracht van stilte (LSD, KD)

Opfris en onderhoudstrainingen bieden wij voor zowel huidige als nieuwe opdrachtgevers.

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Contact