Training: Feedback geven

Een cadeau voor de ontvanger

Dat is wat feedback geven kan zijn. Ontvangen van feedback is even waardevol. Wanneer er geen, weinig of slechte feedback wordt gegeven ontstaat er de-motivatie en voelen mensen zich niet erkend voor hun werk of handelen. Zonder feedback fungeren organisaties, waar de werkvloer hoofdzakelijk bestaat uit mensen, niet of niet goed. Het gaat niet alleen om de schouderklop maar juist ook om corrigerend optreden. Je geeft feedback op zo’n manier dat dit geen afbreuk doet maar deze bijdraagt aan de relatie tussen gever en ontvanger. Of dit nu een client, opdrachtgever of collega is; feedback wordt in elke organisatie dagelijks gebruikt.

communicatie-training-feedback-geven

Voor wie

Opdrachtgevers waar wij de training ‘Feedback geven’ vaak voor toepassen zijn; Kleine, middelgrote en grote organisaties welke willen werken aan de verbetering van communicatie tussen, of motivatie van; medewerkers, teams en clienten.

Inhoud

In deze training kijken we naar hoe je feedback geeft en ontvangt. Er wordt gewerkt aan veiligheid, werksfeer en teambuilding. Door gebruik van een trainingsacteur wordt de gegeven of ontvangen feedback direct terug gekoppeld. Met het voorhouden van deze menselijke spiegel krijgen de deelnemers aan de training ‘Feedback geven’ direct inzicht in verbeterpunten en het effect van hun feedback.

De volgende onderdelen komen aan bod in onze training ‘Feedback geven’:

  • Presentatie en houding
  • Gespreksvaardigheden
  • Feedback geven
  • Feedback ontvangen
  • Herhaald feedback geven

Ontvang de e-mail nieuwsbrief

Reviews

“ Rinco is een zeer flexibele rollenspel acteur. Dat zie je op verschillende fronten: Rinco weet goed verwachtingen die zijn rol opeisen te vertolken. Zo kan zich zowel volledig toeleggen op het spel in een mediatraining als in een coaching psychologisch tegenspel bieden. Maar ook wat betreft teneur van de training: daar waar hij te veel zwaarte ervaart brengt hij een lichte toets in maar in een situatie die bewustwording vereist zet hij zijn serieuze kant in. Tot slot zorgt hij naast overdracht ook voor een praktische toets. Kortom: Het is zeer fijn samenwerken met Rinco en Buro Acting.”

Erland Swaving | Directeur, Swaving

“ Samenwerken met Buro Acting is zeer prettig. Uitstraling en professionaliteit naar mijn opdrachtgevers vind ik zeer belangrijk, net als punctualiteit en een goede sfeer. Met Rinco als samenwerkingspartner is dat altijd gewaarborgd. ”

Bert van Doorn | Oprichter - Eigenaar, LOKAAL 58

“ Rinco is een zeer prettige collega om mee samen te werken. Samen bouwen aan een optimaal resultaat voor de groep is altijd zijn insteek. Rinco gaat voor kwaliteit en dat uit zich ook in zijn initiatieven naar zijn collega’s voor en tijdens de training om op die manier resultaat te bereiken. ”

Jolanda Hase | Freelance Senior Trainer, Hase Trainingen

“ Rinco is altijd erg meedenkend bij leer- en ontwikkelvraagstukken waarbij de inzet van trainingsacteurs gewenst is. De samenwerking is daarbij steeds prettig. Helpend daarbij is dat Rinco in de loop der jaren onmisbare ervaring heeft opgedaan met het werkveld van DJI-personeel.

Leon Palmen | Coördinator expertiseteam Zorg & Begeleiding, Dienst Justitiële Inrichtingen

“ Ruim vier jaar verzorgt Rinco gedrags- en vaardigheidstrainingen voor klanten van OVD Opleidingen Retail. Rinco heeft o.a. de leidinggevenden van Action, Hoogvliet, Karwei, Gamma en Big Bazar getraind in management- en verkoopvaardigheden en in het omgaan met (verbale) agressie. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en tact maken hem een goede trainer. Hij is in staat om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van deelnemers en kan hun vragen op adequate manier beantwoorden. Hij kan op een zeer menselijke manier confronterend zijn, waardoor hij gedragsveranderingen kan bewerkstelligen. Hij weet een band op te bouwen met zijn deelnemers en verliest daarbij nooit het belang van zijn opdrachtgever uit het oog. ”

Janneke Witteveen | Teamleider Training & Ontwikkeling, OVD Opleidingen

“ Wij werken als CSD meer dan 10 jaar samen. Op een plezierige manier. Buro Acting selecteert de acteurs en zorgt dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en passen bij onze organisatie en trainingen. Het is altijd een prettige samenwerking. Hij reageert altijd snel en als iemand poteling ziek wordt weet hij een goede acteur als vervanger te regelen. 

Ebe Brons | Founder - CEO, Centre for Safety and Development

“ Buro Acting is mijn vaste samenwerkingspartner als het gaat om het inzetten van acteurs en actrices bij diverse vormen van assessments. Graag werk ik samen met Rinco, altijd levert hij kwaliteit, maatwerk en zorgt hij er voor dat de assessments volgens planning verlopen. Zowel volgt hij goed het draaiboek van het rollenspel, ook kan hij maatwerk competenties oproepen. Ik beveel hem van harte aan. ”

drs. Oscar de Lint | Manager MD advies & Assessment , Oscar de Lint

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.